Despre Noi

Stefi`s Patterns S.R.L.

Suntem o companie nou infiintata ce furnizeaza servicii de constructie si proiectare a tiparului de baza in industria confectiilor, cu o experienta de 15 ani in productia de serie, mostre, colectii, imbracaminte pentru femei (sacou, jacheta, blouson, mantou, pantalon, fusta, rochie, bluza, camasa, top, salopeta), imbracaminte pentru barbati casual (sacou casual , mantou, blouzon, mantou, palton, camasa), imbracaminte pentru copii (jacheta, mantou, fustita, rochita, pantalon scurt/lung, salopeta), echipamente speciale (salopete de lucru, uniforme de lucru), echipamente sportive (hanorac, trening dama / barbati, tricou).

Oferim o gama completa de servicii de la proiectarea prototipului la dezvoltarea colectiei cat si a documentatiei in vederea realizarii productiei.

=

Proiectarea si constructia tiparelor de baza pornind de la o schita, fotografie, mostra, mock-up sau tabele de dimensiuni.

=

Modificare tipare.

=

Gradarea / Multiplicarea tiparelor.

=

Executarea incadrarilor, verificare nr. de piese/produs, consum estimativ pentru productie.

=

Miniaturi incadrari format A4.

=

Plotare tipare si incadrari pe hartie cu sau fara adeziv pe latimi specifice: 1, 60 m; 1, 80 m.

=

Foto digitizare.

=

Conversii de fisiere format import LECTRA (*.IBA , *.VET , *.MDL ), GERBER (*.TMP) ,INVESTRONICA (*.EXP), ASSYST (*.ZIP), fisier format DXF standard (*.DXF) fisier format DXF/AAMA (*.DXF), fisier PLT(*.PLT), fisier CUT(*.CUT ).

Utile

Sunati-ne

Ne poti gasi si pe: